Professionel service til dit ur

 Dit ur får en længere levetid, når du lægger det i hænderne på vores team af professionelle urmagere.

Selve uddannelsen tager 4 år, og derefter kommer efteruddannelse og regelmæssig træning hos de urmærker, som vi forhandler i Knud Pedersen. 
Alle vores urmagere har en passion for at yde den optimale service på dit ur - og vores topmoderne værksted er fyldt med avanceret udstyr.   

Vi er special-certificerede til at udføre service på ure fra en række urmærker: Rolex, Tudor, Omega, Breitling, Glashütte, Longines, Grand Seiko, TAG Heuer, Mont Blanc - og desuden udfører vi service på ure fra en række andre internationalt kendte mærker i samarbejde med de enkelte producenter.

Hver eneste opgave stiller krav til bestemte procedurer, der sikrer at uret går fejlfrit og præcist. Dit ur bliver testet, vi benytter
udelukkende originale dele ved udskiftning af evt. slidte dele - og vi giver 2 års garanti på reparationen.

Lige som en bil kræver eftersyn og justering med jævne mellemrum, er det også med et ur. Et professionelt eftersyn sikrer at 
alle funktioner virker optimalt - og at værdien at dit ur øges. Vi giver også gerne en pris på renovering af ældre ure, der ikke har 
været i brug i mange år. 

Har du spørgsmål til vores urmagerne på vores værksted, kan du bestille en tid, så arrangerer vi et møde i forretningen. Klik her!   

Smykker skal glimte

 Eksklusive smykker har fortjent et eftersyn og professionel pleje. Vi tilbyder et professionelt eftersyn af smykker hvor vi renser og kontrollerer at fx. diamanterne sidder som de skal.

Vi kan også tilbyde at fremstille personligt designede smykker. Det kan være at du har guld liggende fra et arvestykke eller lignende.
Gammelt guld kan omsmeltes og indgå i et nyt smykke som passer præcis til din stil og dine ønsker.

 

 

 

Kontakt

Kontakt

Møde med salgsmedarbejder

Reserver tid med en salgsmedarbejder, så har du god tid til at se på vores ure og smykker og få uddybet dine spørgsmål.

BESTIL TID

Møde med servicemedarbejder

Reserver tid med en servicemedarbejder og få svar på dine spørgsmål vedr. service og reparation.

BESTIL TID

x