DYGTIG SALGSMEDARBEJDER TIL KNUD PEDERSEN, AARHUS

Vi søger endnu en medarbejder til en af Danmarks mest eksklusive forretninger i centrum af Aarhus.
Du skal være med til at betjene vores mange kunder professionelt og serviceorienteret.
Vi forhandler en række internationale kendte ur- og smykkemærker: Rolex, Tudor, Omega, Breitling, Glashütte,
Chopard, Gucci og en række andre eksklusive ur- og smykkemærker.

Vores kunder forventer en kompetent og saglig rådgivning i forbindelse med valget af ure og smykker.
Vi forventer derfor målrettet indsats, godt humør, erfaring og flair for salg af ure og smykker.

Tiltrædelse snarest muligt.

Har du lyst til at være med i et team af medarbejdere i en af Danmarks mest travle forretninger - med positive 
og interesserede kunder, så send en kortfattet ansøgning - gerne med referencer
til Peter S. Christensen på mail: psc@knudpedersen.dk.

GDPR:

Privatlivspolitik til ansøgere

Formålet med at indsamle personoplysninger om dig ved rekruttering er for, at KP kan vurdere om du er en egnet kandidat. Her kan du læse om, hvilke oplysninger, som behandles i forbindelse med, at du søger en stilling hos KP.

Modtagelse af ansøgning

KP registrerer de personoplysninger, som du har fremsendt i dit CV (inklusive bilag). Det vil typisk være navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse, fødselsdato, uddannelse, referencer.

Vurdering af ansøgning og samtale

Alle ansøgninger bliver gennemlæst og vurderet med henblik på indkaldelse til samtale. Det kan også blive relevant at søge informationer om dig på de sociale medier. Når du kommer til samtale, gennemfører KP en talenttest, hvis det har relevans for din stilling. Data bliver anvendt til at vurdere om din profil passer i KP. Data bliver anvendt til at vurdere om du er den rette kandidat til stillingen og hjemlen er databeskyttelsesforordningen artikel 6 (1) b og f.

Sociale medier

Ved rekruttering kan det være relevant for stillingen, at vi foretager en søgning på sociale medier som Facebook og LinkedIn. Indhentningen af data sker for at kunne vurdere om du har en profil, der passer til stillingen. Hjemlen er databeskyttelsesforordningens artikel 6 (1) f.

Straffeattest

For alle stillinger er det nødvendigt for KP at se en straffeattest, hvilket kun anvendes i forbindelse med tilbud om ansættelse. KP anvender databeskyttelsesloven § 8, stk. 3 som hjemmel, hvorfor vi har brug for dit samtykke, som du til enhver tid kan trække tilbage. Tilbagetrækning af samtykke får virkning, når du trækker det tilbage.

Tidligere ansættelser

KP kan have brug for at indhente referencer fra tidligere ansættelser, hvor vi registrerer oplysningerne, hvis vi modtager dem. I den forbindelse anvender vi databeskyttelsesforordningen artikel 6 (1) f. Inden KP indhenter reference, sikrer vi, at du er indforstået med dette.

Oplysninger om dig, som KP har registreret i forbindelse med rekrutteringen, bliver slettet indenfor 6 måneder. Hvis du bliver ansat hos KP, bliver dine personoplysninger registreret i din medarbejdermappe i Dataløn.

Du har ret til oplysning, indsigt, berigtigelse, sletning, begrænset behandling eller dataportabilitet. Læs mere på www.datatilsynet.dk, hvor du også kan klage.

Kontakt

Kontakt

Møde med salgsmedarbejder

Reserver tid med en salgsmedarbejder, så har du god tid til at se på vores ure og smykker og få uddybet dine spørgsmål.

BESTIL TID

Møde med servicemedarbejder

Reserver tid med en servicemedarbejder og få svar på dine spørgsmål vedr. service og reparation.

BESTIL TID

x