HISTORIE


VORES HISTORIE

Knud Pedersen har rødder tilbage til 1887. På denne tid var Vestergade i Århus byens livligste forretningsgade. Her handlede byens borgere og oplandets gæster efter at have opstaldet deres heste og køretøjer i gårdene. I dette år startede Andreas Pedersen en urmagerforretning Vestergade 15-17 og han drev den frem til at blive byens førende. Allerede dengang med fokus på avanceret teknik og håndværksmæssig tradition formet i gedigen kvalitet.

 


KNUD PEDERSEN 1949

Denne forretning overtog Knud Pedersen i 1949. Ved fra starten at yde garanti og service fra eget værksted - og udelukkende føre kvalitetsure steg omsætningen og udvidelse blev påkrævet. 

 

VESTERGADE 1958

I 1958 købte Knud Pedersen Vestergade 3, på dette tidspunkt en forfalden ejendom. Bag det gamle puds, som blev slået af ved restaureringen, viste sig det skønneste bindingsværk. Knud Pedersen istandsatte den gamle ejendom og holdt sig ikke blot til facaden. Baggården, baghuset – også i bindingsværk – og svalegangen blev restaureret og istandsat, så der fremstod en smuk idyllisk bygning.


CLEMENS TORV 1967

I 1967 indviede Knud Pedersen sin højmoderne forretning i Andelsbankens nye bygning på hjørnet af Clemens Torv og Clemens Stræde. Her som i Vestergade var der først og fremmest lagt vægt på et stort udvalg af ure, guld, sølv og juveler af højeste karat, såvel dansk som udenlandsk design, når denne er bedst. En forretning, der fra starten fik publikums gunst.NY EJER 2017

I september 2017 tiltrådte Peter S. Christensen som direktør og overtager 50% af selskabet fra afgående direktør Lars Dannemand. De øvrige 50% af selskabet ejes fortsat af Gurli og Knud Pedersens Fond.


 


CLEMENS TORV 2019

I januar 2019 er butikken bygget om med fokus på ekslusive materialer i den nye Rolex afdeling.

 

 

Kontakt

Kontakt

Møde med salgsmedarbejder

Reserver tid med en salgsmedarbejder, så har du god tid til at se på vores ure og smykker og få uddybet dine spørgsmål.

BESTIL TID

Møde med servicemedarbejder

Reserver tid med en servicemedarbejder og få svar på dine spørgsmål vedr. service og reparation.

BESTIL TID

x