VORES SHOWROOM

top-banner

KNUD PEDERSEN FORSKELLENVORES SHOWROOM

I 2019 blev butikken bygget om og der blev indrettet et helt nyt moderne Rolex showroom. Hos Knud Pedersen bestræber vi os på at yde den bedste Rolex service til hele Aarhus og Østjylland. Det gælder vores salg, butik og after sales service. Vi tilbyder vores kunder optimale omgivelser, så man i ro og mag kan se og udvælge det Rolex ur man ønsker sig, samt få en grundig information omkring uret fra vores faguddannede personale.

VELKOMMEN!

Over hele verden er Rolex et fremtrædende urmærke, der skaber glæde hos ejeren – og brugeren. Hver dag møder vi mennesker, der er meget dedikeret til at vælge Rolex. Derfor er det vigtigt, at vores butiksmiljø også skaber gode rammer for vores dialog med kunderne.

KNUD PEDERSEN

Knud Pedersen
Skt. Clemens Torv 6
8000 Århus
Denmark

STOR ROLEX KOLLEKTION

Hos Knud Pedersen tilstræber vi at være lagerførende i den aktuelle Rolex-kollektion. Hvis du allerede har udset dig en bestemt Rolex-model, så kom ind til os. Hvis vi ikke har modellen på lager, forsøger vi gerne at finde en løsning på levering hurtigst muligt.

AFTER SALE SERVICE

Sammen med Rolex tilbyder vi excellent service på dit Rolex-ur. Et Rolex ur er et teknisk mesterværk, der fortjener regelmæssig service. Vores urmagere er kyndige fagfolk, der med stor erfaring tager sig af at servicere dit ur.

FREMTID

Der er sket mange ændringer i vore butik det sidste års tid, og vi fortsætter med at optimere vores betjening og service. Du er altid velkommen til at kigge ind – og få et uforpligtende indblik i vores kollektioner.

Kontakt

Kontakt

Møde med salgsmedarbejder

Reserver tid med en salgsmedarbejder, så har du god tid til at se på vores ure og smykker og få uddybet dine spørgsmål.

BESTIL TID

Møde med servicemedarbejder

Reserver tid med en servicemedarbejder og få svar på dine spørgsmål vedr. service og reparation.

BESTIL TID

x