Der er 8 varer.

Ure fra kendte producenter forhandles

Hos Knud Pedersen er vi i dag en af landets førende og eksklusive forhandlere af ure. Vi forhandler ure i særdeles høj kvalitet, og vi har noget i en hver prisklasse. Vi forhandler blandt andet ure af mærkerne: Rolex, Tudor, Omega, Tag Heuer, Longines, Ole Mathisen, Tissot og Arne Jacobsen.

Køb ure i høj kvalitet hos os

Vi har butik i Århus, som du er velkommen til at kigge forbi. Har du nogle spørgsmål til vores sortiment, er du naturligvis også velkommen til at kontakte os på telefon 86 12 17 99 eller e-mail sktclemenstorv@knudpedersen.dk.

Underkategorier
 • Rolex
  Rolex There is only a way, The Rolex way. Kig I alle ordbøger, der er ingen ord for hvad de gør. Det er ikke ”TRADITION”, selvom deres håndværk er tidløs. ”LIMITLESS” er for begrænsende. ”ENDURING” er ikke varig nok. ”INNOVATION” kan kun begynde at beskrive det. Der findes ingen ord for hvad de gør.   Det, der gør Rolex til noget særligt, er alliancen mellem avanceret teknologi og en helt speciel filosofi, som har eksisteret siden grundlæggeren af Rolex, Hans Wilsdorf's tid – og som stadig er den bærende kraft i såvel urfabrikken som hos os, der er stolte af at repræsentere dette fantastiske brand. Se mere på www.rolex.com
 • Tudor
  Tudor ure til en attraktiv pris Tudor er et Schweizisk ur-mærke med base i Geneve, grundlagt af Hans Wilsdorf. Hans Wilsdorf er nok mest kendt for at være grundlægger af verdens bedst kendte ur-mærke, nemlig Rolex. Tudor ure har aner helt tilbage til 1926, men det var først i 1946, at Hans Wilsdorf besluttede sig for at lancere brandet Tudor som vi kender i dag. Visionen var fra Wilsdorfs side at lave et ur, som var lige så pålidelige som dets storebror Rolex, men dog til en mere moderat pris. I 2015 præsenteret Tudor to nye mekaniske in-house værker, hvorimod værkerne førhen kom fra andre Schweiziske leverandør. De nye værker sidder i flere af brandets mest eftertragtede modeller; Black-Bay og Pelagos. Vi forhandler et stort udvalg af ure fra Tudor Nedenfor kan du finde vores store sortiment af ure fra Tudor. Har du nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon 86 12 17 99 eller e-mail sktclemenstorv@knudpedersen.dk, men du kan også kigge forbi vores butik i Århus.
 • Omega
  Omega Dette urmærke er symboliseret ved det græske bogstav for perfektion... Omega blev oprindelig grundlagt af den schweiziske urmager Louis Brandt i 1848. Omega´s ry for pålidelighed og præcision er legendarisk, både når det gælder dykkerure, chronometre og ”almindelige” armbåndsure. Se mere på www.omegawatches.com  
 • Tag Heuer
  Tag Heuer ure Swiss avant-garde since 1860... Edourd Heuer´s passion for sublim teknik og præcision har siden 1860 været ledetråden for alleTag Heuer´s ure. Tag Heuer sætter en ære i konstant at designe ure, som sætter nye standarder for præcision, pålidelighed og design. Se mere på www.tagheuer.com
 • Longines
  Produktionen af Longines ure blev påbegyndt i 1830’erne i Saint-Imier, Schweiz.Longines har siden opstarten sponsoreret mange forskellige sportsbegivenheder (herunder VM i alpint skiløb 2007). I begyndelsen af 2001 havde Longines fremstillet over 30 millioner ure, og de er i dag en af verdens mest berømte producenter af højkvalitative armbåndsure.
 • Ole Mathisen
  DET KLASSISKE OLE MATHIESEN UR Da Ole Mathiesen tegnede de første ure i 1962 blev fundamentet for en kollektion af de fineste tidløse klassiske ure lagt,ure der over 50 år senere i næsten uændret form stadig nyder stor beundring verden over - Ole Mathiesen-urene. Tanken var at lancere et klassisk ur så stærkt, at det kunne finde harmoni i sin egen form uden at virke prætentiøst hverken i form eller pris. Siden har firmaets mål først og fremmest været udsøgt kvalitet som producent af Ole Mathiesen urene. OMS - DET KLASSISKE SPORTS URI 2000 designede tredie generation, Christian Mathiesen, det første vandtætte Ole Mathiesen sportsur med automatisk værk.OMS er den nye generation af Ole Mathiesen-ure, der forbinder den sportslige karakter med de rene, klassiske, skandinaviske dyder. OMS fortsætter traditionen og manifesterer Ole Mathiesen som den førende danske urproducent med en kvalitet, der understreges tydeligt i et beskedent, men ærligt og klart formsprog.
 • Tissot
  Tissot ure forhandles Over 150 års innovation og schweizisk urmagertradition står bag dette mærke... Tissot´s mission er at tilbyde kvalitetsure til fornuftige priser. Som officielt tidtagerur i forbindelse med store sportsbegivenheder verden over er mærket anerkendt for sin præcision og pålidelighed. Se mere på www.tissot.ch  
 • Rosendahl - Arne Jacobsen
  Arne Jacobsen ure med et tidløst og klassisk design Den verdensberømte arkitekt Arne Jacobsen står bag mange danske designklassikere. Jacobsen designede oprindeligt tre ure - til tre markante danske bygninger: Herunder: Aarhus Rådhus (1942), Rødovre Rådhus (1956) og Danmarks Nationalbank (1971). Stort udvalg af Arne Jacobsen ure Arne Jacobsen ure er elegante armbåndsure med et tidløst og klassisk design. Nedenfor kan du se vores store udvalg, og har du nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan enten ringe til os på telefon 86 12 17 99, skrive til e-mail sktclemenstorv@knudpedersen.dk eller kigge forbi vores butik i Århus.