Der er 2 varer.

Toftegaard smykker i uovertruffen kvalitet

"Et smukt, tidsaktuelt design og en uovertruffen håndværksmæssig kvalitet. Det er nøglebegreberne for firmaet TOFTEGAARD DENMARK".

Hos TOFTEGAARD DENMARK foregår alle faser af fremstillingen fra design til færdigt produkt - på virksomheden i Hadsten. Det giver sikkerhed for, at de høje kvalitetskrav opfyldes hele vejen igennem, hvilket er baggrunden for, at virksomheden i dag hører til blandt Danmarks førende leverandører af designsmykker.

Den alsidige kollektion designes af Traudel Toftegaard. Inspirationen hentes i den skandinaviske natur og den aktuelle livsstil.

Alle vore smykker fremstilles af nikkelfrie materialer og er stemplet med følgende mønsterbeskyttede stempler: "Toftegaard" eller "JGTJ" kundens garanti for "den ægte vare" 

Underkategorier
  • Wesselton
    WESSELTON-serien, er ædle smykker til den moderne kvinde.Fornemme smykker med brillanter, som med tiden kan blive større og større... WESSELTON er også den officielle betegnelse for den hvide farve i den brillantslebne diamant. WESSELTON-serien repræsenterer det fineste inden for dansk guldsmedehåndværk. Smykkerne er fremstillet i 14 kt. gul-og hvidguld - nikkelfrit. WESSELTON-serien er tilknyttet en bytteret. De kan inden for to år bytte Deres smykke til et nyt med en, minimum 0,05 ct. større brillant mod kun at betale differencen mellem Deres oprindelige købspris og den større brillant. De kan således samle eller bytte til større -alt efter ønske og behov. WESSELTON-seriens smykker ledsages ved købet af et certifikat, som attesterer kvaliteten og samtidig dokumenterer Deres bytteret.