Der er 12 varer.

Smykker for enhver smag forhandles

Hos Knud Pedersen i Århus er vores vision at kunne tilbyde smykker til enhver. Vi har derfor forhandling af smykkebrands, som tilbyder derefter. Skal du finde brillant-ringen til kvinden i dit liv, eller mangler du en ekstra gave til veninden, så har vi, hvad du leder efter.

Med vores professionelle ansatte vil du blive mødt af en ekspertise og vejledning i særklasse, når du skal købe smykker hos Knud Pedersen.

Køb smykker fra kendte brands

Vi forhandler blandt andet smykker fra: Julie Sandlau, Lund of Copenhagen, Toftegaard, Jörg Heinz, Schoeffel, Solskov og Emquies-Holsteins. Kontakt os på telefon 86 12 17 99 eller e-mail sktclemenstorv@knudpedersen.dk for at høre nærmere.

Underkategorier
 • Emquies-Holsteins
  Emquies-Holstein smykker med moderne tradition Fra et arbejdende værksted i centrum af København skaber designvirksomheden Emquies-Holstein personlige smykker med respekt for traditionen og øje for fornyelsen. Bag brandet står en designduo med bankende hjerte for den unikke fortælling, der knytter sig til hvert eneste design og på få år har gjort Emquies-Holstein smykker til eftertragtede conversation pieces også uden for landets grænser. Læs mere http://emquies-holstein.dk/
 • Jörg Heinz
 • Toftegaard
  Toftegaard smykker i uovertruffen kvalitet "Et smukt, tidsaktuelt design og en uovertruffen håndværksmæssig kvalitet. Det er nøglebegreberne for firmaet TOFTEGAARD DENMARK".Hos TOFTEGAARD DENMARK foregår alle faser af fremstillingen fra design til færdigt produkt - på virksomheden i Hadsten. Det giver sikkerhed for, at de høje kvalitetskrav opfyldes hele vejen igennem, hvilket er baggrunden for, at virksomheden i dag hører til blandt Danmarks førende leverandører af designsmykker.Den alsidige kollektion designes af Traudel Toftegaard. Inspirationen hentes i den skandinaviske natur og den aktuelle livsstil.Alle vore smykker fremstilles af nikkelfrie materialer og er stemplet med følgende mønsterbeskyttede stempler: "Toftegaard" eller "JGTJ" kundens garanti for "den ægte vare" 
 • Schoeffel
 • Julie Sandlau
  Julie Sandlau smykker i høj kvalitet Julie Sandlau er et dansk smykkebrand, som pynter på de fleste kvinder. Det er kvalitetssmykker, som bliver fremstillet af 925 sterlingsølv, 22 karat forgyldning og ædelsten. Julie Sandlau har en stor passion om en klar filosofi, når hun finder på nye design, såsom at de skal være moderne, luksuriøse og i takt med tidens trend. Køb smykker fra Julie Sandlau her Nedenfor kan du se vores store sortiment af forskellige Julie Sandlau smykker. Vælg blandt andet mellem armbånd, øreringe og fingerringe. Kig forbi vores butik i Århus eller kontakt os på telefon 86 12 17 99 eller e-mail sktclemenstorv@knudpedersen.dk for nærmere information.
 • Lund of Copenhagen
  Lund of Copenhagen smykker der holder Lund Copenhagen er kostbare smykker, der holder. Med fingeren på pulsen og 150 år i bagagen kan vi både det klassiske og det med kant. Historien: Grevindens armbånd Historien om Lund Copenhagen kan spores tilbage til 1858, hvor guldsmedeeleven, Bernhard Hertz, består sin svendeprøve. Han afsætter sit svendestykke - en guldbladsarmring smykket med diamanter, perler og rubiner - til Frederik VII for 300 rigsdaler. Kongen skænker smykket til grevinde danner, mens Hertz med pengene lægger grundstenen til 'Bernhard Hertz' - en succesfuld guldsmedeforretning i et ellers kriseramt Danmark. Armringen, der er kendt som et af sin tids "mest pragtfulde og bedst udførte guldsmedearbejder" er i dag udstillet på kunst-industrimuseet. Håndværk og forretningstalent I 1958 - hundrede år senere - får den nyudlærte bestiksølvsmed, Flemming lund, sølvmedalje for sit svendestykke. Bare 21 år gammel udnævnes han til landets yngste værkfører og får arbejde hos Svend Christensen. I 1967 dør Svend Christensen, og Lund overtager mesterens forretning med import af italienske guld- og sølvkæder. I 1985 overtager lund de velrenommerede firmaer 'Bernhard Hertz' samt 'Kjeld Jacobsen - brillantsmykker' og 'Volmer Bahner - emalje- og smykkefirma'. Dermed bliver 'lund' hoved-leverandør til en betragtelig del af landets guldsmedeforretninger. I sommeren 1995 indtræder helle lund og tilfører med ægte perler og halvædelstene forretningen en helt ny dimension. Hun overtager virksomheden efter sin mands død i 2001. Plads til både det klassiske og det med kant Helle Lund har forbrugeren i fokus. Med respekt tager hun den gamle virksomhed under kærlig behandling med et mere tidssvarende navn, udtryk og sortiment. Klassikerne har stadig deres plads, men nu tilbyder Lund Copenhagen også margueritten i akvamarin og æblegrøn, dagmarkorset med kraftig, rå kæde og trendsmykker til hverdag og fest. Med fingeren på pulsen og 150 år i bagagen står Lund Copenhagen i dag for kostbare smykker, der holder... Se mere på: http://www.lundcopenhagen.dk/
 • Solskov
  Solskov er en mindre produktions- virksomhed beliggende i det nordlige Århus. På værkstedet designes og produceres smukke forlovelses- og vielsesringe i meget høj kvalitet.Ringene laves efter de bedste håndværksmæssige traditioner, med hjælp af moderne teknik.Rødguldsringene laves i 8 og 14 karat og sølvringene i sterlingsølv. Hvidguldsringene leveres i 14 karat og er legeret med ædelmetallet palladium - og er derfor helt nikkelfri.