VELKOMMEN
Vi vil gerne invitere dig til at kigge nærmere på de fem urmærker, som vi repræsenterer eksklusivt i Aarhus og omegn. Dertil kommer udvalgte urmærker, som passer godt ind i forretningens profil. Desuden vil vi gerne præsentere vores nye kollektion af smykker med vores eget stempel: KPA. Smykkerne er specielt udvalgte og fremstillet til os- i samarbejde med dygtige leverandører. Sammen med andre udvalgte smykkemærker tilbyder vi godt design - og fornuftige priserpå guld og diamanter. Velkommen hos os!

 

CENTRALT
Midt i Aarhus ligger vores ur- og smykkeforretning i særklasse med anerkendte internationale urmærker i høj kvalitet - og håndplukkede kollektioner af smykker af høj karat. Vi supplerer det hele med venlig og høj faglig service i forretningen og en professionel service på vores urmager- og guldsmedeværksted.

 

HISTORIE

Hos Knud Pedersen er vi stolte over vores historie som en markant forretning i Aarhus. Faktisk fejer vi i den kommende tid forretningens 50 års jubilæum på Skt. Clemens Torv og har leveret tusindvis af ure og smykker i godt design og høj kvalitet.